آیا میدانید وبسایت فروشگاهی چیست؟ در ادامه با اهمیت طراحی وبسایت فروشگاهی و نکات مهم در طراحی سایت فروشگاهی آشنا میشوید.
راه سادهتر برای وارد کردن تعداد بالای محصولات استفاده از افزونه وردپرسی است. با افزونه میتوانید محصولات را از طریق فایل اکسل در کمترین زمان ممکن درون ریزی کنید.
صفحه نتایج جستجو قلب تپندهی یک سایت فروشگاهی است. این صفحه، بخشی است که کاربر تصمیم میگیرد با یک کلیک محصول را بخرد یا سایت شما را ترک کند.
این قسمت کمک میکند تا مشتریان بالقوه اطلاعات بیشتری درباره شما بدست آورند و راحتتر به شما اعتماد کنند.
از مؤثرترین راهها امکان چت از طریق وب سایت فروشگاهی است که همان لحظه مشتری میتواند به پاسخ سوالات خود برسد.
افزونه ووکامرس یک پلاگین فروشگاهساز متن باز برای سایتهای طراحی شده با وردپرس است که برای فروش محصولات و خدمات به کار میرود.
صفحه فروشگاه مهمترین بخش سایت است که همه محصولات در آن نمایش داده میشوند.
آیا سئو و بهینهسازی سایت، نیز پس از طراحی انجام میشود؟
افزونه دیجیتس با کاهش تعداد فیلدهای ثبتنام این هدف را محقق میکند. در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس، نحوه ورود و عضویت با افزونه دیجیتس را خواهید دید که این ویدئو شامل:
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
زمانی که تصمیم به ساخت سایت فروشگاهی میگیرید، در قدم اول باید به دنبال بهترین آموزش طراحی وبسایت فروشگاهی باشید طراحی سایت فروشگاهی وردپرس تا با دانش کافی بتوانید این مسیر را به درستی طی کنید.
افزونه دکان سایت شما را به یک سایت چند فروشگاهی مشابه دیجی کالا تبدیل میکند که در این بخش به نصب و پیکربندی این افزونه میپردازیم.
به طور مثال در قالبهای رایگان برای تغییر در بخشهای هدر و فوتر سایت، یا باید کدنویسی کنید یا از افزونههای رایگان و پولی استفاده کنید، ولی در قالبهای اورجینال مانند وودمارت این قابلیت وجود دارد که بتوانید تنظیمات و سفارشیسازی را روی قسمتهای مختلف سایت به صورت زنده انجام دهید.
با اضافه کردن این ویژگی، مشتریان شما بدون نیاز به کلیک روی محصول، میتوانند تمام قسمتهای آن را مشاهده کند.